Now Reading:
U Varaždin uskoro stiže domaća glazbena diva – nabavite ulaznice na vrijeme!
Full Article 3 minutes read

U Varaždin uskoro stiže domaća glazbena diva – nabavite ulaznice na vrijeme!

Nedavno je održala nezaboravan koncert u Zagrebu gdje je napunila tamošnju Arenu. Hoće li joj to uspjeti i u Varaždinu?

U travnju nam u Varaždinu stiže hrvatska glazbena diva Doris Dragović. Ljubav prema glazbi je naslijedila od maminog brata, trubača Edija Radosavljevića koji je jedan od osnivača “Splitskog festivala”. U ranim osamdesetima postala je članica grupe “More”, a 1986. započela je solističku karijeru.
Na samom početku karijere nazirala se njezina zlatna budućnost i uspjeh te je jedan od njezinih, iz tog vremena, poznatijih singlova “Hajde da se mazimo” uvršten na CD “Zlatne osamdesete”.

Godine 1986. predstavljala je Jugoslaviju, a 1999. godine Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije, s time da je 1986. osvojila 11. mjesto s pjesmom “Željo moja” u Norveškoj, a 1999. je s “Marijom Magdalenom” osvojila 4. mjesto u Izraelu.
Bila je jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica i kraljica Torcide, a onda je glazbenu karijeru stavila u mirovanje. Srećom, odlučila je ponovo uzeti mikrofon u ruke!

Nakon podulje diskografske stanke Doris je objavila pjesmu “Brod za nabolje” autora Ivana Huljića, a nakon što je zablistala i održala nezaboravan koncert u Zagrebu, na oduševljenje svojih brojnih fanova s velikim koncertima nastavlja i dalje. Bezvremenski hitovi poput “Malo mi za sriću triba”, “Dajem ti srce”, “Ovo je naša krv”, ili “Marije Magdalene” dobili su novo ruho aranžmana.
Doris se vratila u velikom stilu – ima čak tri nominacije za medijsku nagradu Zlatni studio 2020. i to u konkurenciji za hit godine, pjevačicu godine i koncert godine.
Kako Doris zvuči nakon mnogo godina, odnosno kako zvuče njezini stariji hitovi u novom ruhu i pjesme s kojima ponovo želi osvojiti publiku, poslušajte na koncertu koji će se održati 18. travnja.

Ovo je zasigurno jedno od najvećih glazbenih događaja ove godine, a sigurni smo kako će Doris ispuniti očekivanja mnogobrojne publike, ali i rasplamsati atmosferu.
 
Svaki njezin koncert je jedinstven i svakom svom nastupu pristupa na drukčiji način pa iz tog razloga ni ne čudi kako su dvorane pretijesne za sve koje ju žele čuti uživo, jer ova glazbena diva to čini već punih 37 godina koliko traje njezina karijera.
 
Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta: Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol
Eventim

www.sjever.hr

22.02.2020.
 

Input your search keywords and press Enter.