Now Reading:
U ovom gradu o plaći gradskih službenika odlučivat će građani!!!
Full Article 2 minutes read

U ovom gradu o plaći gradskih službenika odlučivat će građani!!!

sveta nedelja

U sklopu digitalizacije grada, Sveta Nedelja uvodi nove standarde transparentnosti te će njegovi stanovnici moći ocjenjivati djelatnike gradske uprave. Preciznije, kako je objasnio Davor Nađi, zamjenik gradonačelnika, zaposlenici gradske uprave imat će fiksni i varijabilni dio primanja, smanjit će im se plaća za 10 posto, te će im se, ovisno o ocjenama, kvartalno isplaćivati nagrada – donosi Jutarnji.hr.

Najlošije ocijenjeni zaposlenici, priopćili su iz tog grada, neće dobiti nagradu, a bolji će dobiti veća primanja. Najbolji među svima imat će osjetno povećanje pri ukupnom zbroju primanja.

Ocjenjivanje će se provoditi i međusobno unutar uprave što će se ubrojiti u ukupnu ocjenu djelatnika. Ovaj prijedlog smanjenja fiksnih plaća zaposlenika mora još potvrditi Gradsko vijeće, pa ako se donese pozitivna odluka, njegova primjena krenula s 1. srpnjem, a ocjenjivanje s 1. ožujkom sljedeće godine – rekao je Nađi.

Ovo je naš sljedeći korak u dobrom upravljanju gradom – poručio je.https://novac.jutarnji.hr/aktualno/u-malom-hrvatskom-gradu-sluzbenici-ce-biti-placani-prema-ocjenama-gradana/10002877/

www.sjever.hr/Jutarnji.hr 22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.