Now Reading:
SDP i Bernardić predstavili u Koprivnici plan za preuzimanje vlasti u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

SDP i Bernardić predstavili u Koprivnici plan za preuzimanje vlasti u Hrvatskoj

Vodstvo SDP-a, predvođeno predsjednikom Davorom Bernardićem, predstavilo je u petak u Koprivnici glavne smjernice stranačkog predizbornog programa za parlamentarne izbore “Ispiši budućnost”, rekavši kako stranka želi osigurati red i stabilnost – prenosi Hina.

Pred okupljenim članovima i simpatizerima SDP-a, Bernardić je ocijenio kako u Hrvatskoj sad vladaju korupcija, nepovjerenje u institucije, vladajuća većina u Saboru ne može skupiti većinu, a, ustvrdio je, obezglavljeno je i Državno odvjetništvo.

Rekao je kako je jasno da će SDP za to trebati i partnere. “A oni s kojima ćemo pregovarati bit će Hrvatska stranka umirovljenika, Stranka umirovljenika, HSS, Anka Mrak Taritaš, IDS i svi drugi s kojima u vrijednosnom smislu nemamo razmimoilaženja”, najavio je predsjednik SDP-a Bernardić.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, najavljen kao jedan od najuspješnijih SDP-ovih gradonačelnika u zemlji, rekao je kako se upravo vratio iz države, koja je svoj pustinjski teritorij pretvorila u plodno tlo, iz Izraela, dok smo mi svjedoci kako se naša, prirodno bogata Hrvatska na raznim područjima pretvara u pustinju.

www.sjever.hr/Hina 22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.