Now Reading:
SAMOBOR: Nakon božićnica, osigurane i uskrsnice!
Full Article 2 minutes read

SAMOBOR: Nakon božićnica, osigurane i uskrsnice!

umirovljenici

Nakon što je gotovo 1.300 umirovljenika preuzelo svoje božićnice, Grad Samobor obradovat će ih i uskrsnicama povodom nadolazećeg blagdana. Za isplatu uskrsnica osigurano je 500.000,00 kuna u gradskom proračunu. Grad Samobor osigurava isplatu uskrnica i za osobe s invaliditetom i za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

To je još jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad po mjeri čovjeka. Iznos uskrsnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu, a iznosi 200,00; 300,00 ili 500,00 kuna.

-Ovim putem obavještavamo umirovljenike, osobe s invaliditetom i nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s prebivalištem na području grada Samobora, koji imaju mirovinska i druga primanja do 2.000,00 kuna, kako pravo na isplatu uskrsnice ostvaruju svi oni koji su već ranije predali dokumentaciju za isplatu božićnice, a i dalje udovoljavaju propisanim kriterijima – doznajemo u Gradu Samoboru.

Svi oni koji nisu predali dokumentaciju za isplatu božićnica, mogu predati ispunjeni Obrazac za prijavu u evidenciju u terminu od 20. veljače do 11. ožujka.https://www.samobor.hr/grad/nakon-bozicnica-osigurane-i-uskrsnice-n5738

www.sjever.hr 22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.