Now Reading:
Humanitarna predstava “Pun kufer” u Draškovcu
Full Article 2 minutes read

Humanitarna predstava “Pun kufer” u Draškovcu

Udruga “Prijatelji svetog Roka” u sklopu humanitarne akcije “Ostvarimo snove zajedno” organizira humanitarnu predstavu pod nazivom “Pun kufer” u izvedbi Kontrast Teatra.

Kazališna družina “Kontrast teatar“ osnovana je 2017. godine, a osnivači su glumci Andro Damiš i Matko Buvač. Svoju prvu premijeru a ujedno i praizvedbu predstave “Pun kufer“, autorice Kristine Štebih, a u režiji poznate glumice i redateljice Barbare Rocco, mladi su glumci imali u Prelogu, u Domu kulture, u kojem su se i pripremali za predstavu. Publici u Draškovcu,

Kazališna družina “Kontrast teatar„, predstavit će se u nedjelju, 1. ožujka, u 19 sati, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec. Pun kufer je slatko gorka priča o životima dvojice najboljih prijatelja, o životima u kojima će publika bar na trenutak prepoznati nekog svog, onog nekog tko je otišao i ne zna želi li i može li se vratiti. Punih kufera, u kojima se može pronaći sve osim novaca, iz svoje su se zemlje iskrali i Jura i Vjeko. U čije će sve zamke i čije čari upadati u obećanim zemljama i može li njihov povratak donijeti boljitak, blagostanje i sreću, pogledajte u predstavi mladog Kontrast teatra jer …..Matko Buvač  i Andro Damiš (još) nisu otišli, ostali su pričati o onima koji jesu….

Sav prihod od kupljenih ulaznica namijenjen je za nabavu opreme i inventara školske knjižnice, pomoć u sufinanciranju produženog boravka učenika u školi te nabavu razglasne opreme za Osnovnu školu Draškovec. Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete nabaviti na pretprodajnim mjestima, a na dan predstave kod ulaza u Sportsku dvoranu. Za ovu namjenu otvoren je žiro račun Humanitarne akcije IBAN broj HR88 2340 0091 5110 4786 4 kod “Privredne banke Zagreb” d.d. na koji se mogu uplatiti donacije i dobrovoljni novčani prilozi.

www.sjever.hr

22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.