Now Reading:
Poznatom Varaždincu smiješi se osvajanje nagrade Porin!!!
Full Article 2 minutes read

Poznatom Varaždincu smiješi se osvajanje nagrade Porin!!!

bobić

Na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absolute Loungeu objavljene su nominacije za 27. izdanje Glazbene nagrade Porin. Glasačko tijelo u prvom krugu glasanja svoje favorite je biralo među ukupno 2400 ovogodišnjih prijava raspoređenih u 37 kategorija što je povećanje od gotovo 400 prijava u odnosu na prošlu godinu.

U kategoriji za najbolji album klasične glazbe nominacije su osvojili album “35 godina” Zagrebačkog gitarskog trija, autorski album Davora Bobića u izvedbi raznih izvođača te album “Vivaldi: The Four Seasons” izvođača Luke Šulića u suradnji s orkestrom Archi dell’ Academia di Santa Cecilia.

Finaliste Porina na ceremoniji proglašenja nominacija predstavili su brojni poznati prezenteri među kojima su bili: Marko Tolja, Željko Bebek, Antonela Doko, Damir Kedžo, Dražen Baljak (Let 3), Matija Cvek, Pavao Mašić, grupa Bang Bang, Marko Kutlić i Nela, Pravila igre, Amir Kazić Leo, Mirna, Uršula Tolj, Martina Validžić, Neven Frangeš, Frano Đurović, Jana Haluza, Robert Urlić, Iva Lovrec Štefanović, Ermin Preljević i Andreja Vučinić.

Tko će osvojiti prestižnu statuu odlučit će glasačko tijelo u drugom krugu glasanja kada će izabrati najbolje od najboljih, a dobitnici Porina bit će poznati na završnoj svečanosti koja će se održati 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci.

www.sjever.hr 21.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.