Now Reading:
KAKVA NAS NOGOMETNA BUDUĆNOST OČEKUJE: Dalić i drugi treneri govore o hrvatskom nogometu 2030.
Full Article 2 minutes read

KAKVA NAS NOGOMETNA BUDUĆNOST OČEKUJE: Dalić i drugi treneri govore o hrvatskom nogometu 2030.

zlatko dalić

Zlatko Dalić, Nenad Bjelica, Igor Bišćan, Ognjen Vukojević, Josip Šimunić i Tomislav Rukavina podijelit će svoja razmišljanja, iskustva i sportsku viziju o hrvatskom nogometu 2030. na istoimenom panelu godine koji nas u subotu od 9 sati očekuje na 18. izdanju međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša.

Uspješna trenerska sedmorka na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu otkrit će najznačajnije trenutke svojih karijera ali i svoje viđenje rasta hrvatskog nogometa u narednih deset godina.

„Hrvatski nogomet živi lijepe trenutke. Nakon Rusije čeka nas EURO 2020. Vidljivi su znatni pomaci i unapređenja u stručnom i organizacijskom radu HNS-a. Vrhunski se radi s mlađim kategorijama, a Nogometna akademija HNS-a jedna je od uglednijih u Europi. Međutim, nogometni stručnjaci i djelatnici osuđeni su uvijek gledati nekoliko koraka naprijed. Ovaj će seminar ponuditi pogled u skoru budućnost, u 2030. Zbog toga smo pozvali glavne aktere da nas upoznaju sa svojom vizijom hrvatskog nogometa.“ – istaknuo je ispred organizatora konferencije prof. dr. sc. Igor Jukić.

Na uzbudljivom panelu Hrvatski nogomet 2030. na ovogodišnjoj konferenciji predavat će brojni svjetski stručnjaci iz kondicijske pripreme i sporta. Listu uglednih imena predvodi Roberto Sassi koji posljednjih godina kreira i kontrolira pripremu Juventusovih igrača.

Talijanskom stručnjaku pridružit će se svjetski stručnjaci u području kondicijske pripreme kao što su Ana Čerenšek, ugledna hrvatska sportska psihologinja, medicinski eksperti iz zdravstvene komisije HNS-a, Igor Borić i Željko Jeleč te Vlatko Vučetić, osobni kondicijski trener Luke Modrića.

izdanje Kondicijske pripreme sportaša održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog nogometnog saveza i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.

www.sjever.hr 20.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.