Now Reading:
U Križevcima odigrana humanitarna utakmica za mladog vratara NK Radnik
Full Article 2 minutes read

U Križevcima odigrana humanitarna utakmica za mladog vratara NK Radnik

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima jučer je odigrana humanitarna malonogometna utakmica za mladog vratara NK Radnik Križevci Karla Sokača  koji je na Silvestrovo teško ozlijeđen u prometnoj nesreći i trenutno se nalazi na rehabilitaciji u bolnici u Varaždinskim Toplicama. Humanitarnu utakmicu uz brojne Križevčane prisustvom su podržali i župan Darko Koren te saborski zastupnik Branko Hrg.

U prijateljskoj utakmici snage su na parketu odmjerili  momčad Prijatelja, sastavljena od malonogometnih igrača Varteksa, Radnika, Koprivnice, Bjelovara, Ždralova i Velikog Trojstva koje je okupio Karlov otac Davor te malonogometna momčad Futsal Dinamo. Publika je uživala u majstorijama malonogometnih virtuoza, a utakmica je završila pobjedom zagrebačke ekipe 5:0.

Program su upotpunili i  poznati mladi križevački žongler Matej Mateković iz žonglerske skupine Kufer križevačke udruge K.V.A.R.K., a nastupili su i mlade postave križevačke škole nogometa. Mladom nogometašu želimo uspješan i brz oporavak te povratak na nogometne terene. Dobrovoljni prilozi za liječenje mogu se uplatiti na broj računa HR5023600003118440248.

www.sjever.hr/kckzz.hr 19.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.