Now Reading:
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Otkrivena imena novih kandidata, žirija, voditelja…
Full Article 2 minutes read

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Otkrivena imena novih kandidata, žirija, voditelja…

Ovog proljeća čeka nas novo izdanje popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, a osmero kandidata šeste sezone već je u temeljitim pripremama za zahtjevne transformacije koje ih očekuju. Atraktivne maske, nevjerojatne transformacije u kojima ćemo teško naći obrise kandidata očekuju nas u do sada najuzbudljivijoj sezoni hit-showa Nove TV.

Među kandidatima šeste sezone je kazališni, filmski i televizijski glumac Siniša Ružić, kojeg će obožavatelji serije ”Na granici” sigurno s nestrpljenjem dočekati. Omiljeni Tomo Boban sada stiže na binu u novim ulogama te će biti zanimljivo vidjeti koja će mu transformacija nabolje pristajati.
Od glumaca iz popularne serije, u showu će se okušati i mlade glumačke snage, također zvijezde serije ”Na granici”, Marko Braić i Pavao Medvešek.
Među muškim natjecateljima je i fitness trener, glumac i model Mario Valentić.

U novim ulogama i čarima transformacije u druge glazbene legende i ikone okušat će se i pjevačica Neda Parmać, a pjevanju se ulaskom u show vraća Lana Klingor Mihić . Na binu ”Tvoje lice zvuči poznato” stat će u 13 emisija i hrvatska kantautorica i radijska voditeljica Lu Jakelić. Novim vještinama veseli se i stand-up komičarka Marina Orsag.

Legende se vraćaju uskoro na Novu TV, a osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan.

izvor: Nova TV

www.sjever.hr

18.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.