Now Reading:
ŠTO SE TO DOGAĐA U MEĐIMURJU? Dvije mrtve žene u 24 sata – u jednom slučaju nasilna smrt, za drugi se još čeka potvrda
Full Article 2 minutes read

ŠTO SE TO DOGAĐA U MEĐIMURJU? Dvije mrtve žene u 24 sata – u jednom slučaju nasilna smrt, za drugi se još čeka potvrda

prometna

Dva su smrtna slučaja jučer šokirala Međimurce; prijepodne je objavljena vijest o nasilnoj smrti majke devetero djece u Piškorovcu, a navečer je u kući u Novakovcu pronađeno mrtvo tijelo starije žene.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, 37-godišnjakinju je u nedjelju, 16. veljače, nakon svađe izudarao njezin dvije godine mlađi nevjenčani suprug, nanijevši joj teške ozljede rukama i nogama. Nakon toga joj je zadao i ubod nožem u predjelu kuka. Nesretna je žena zadobila višestruke ozljede opasne po život i prevezena je u čakovečku bolnicu gdje je operirana, ali je u ponedjeljak, 17. veljače, od ozljeda preminula. Kako doznajemo, smrtonosna nije bila rana od, prema svemu sudeći, kuhinjskog noža, već unutarnje krvarenje nastalo premlaćivanjem.
-Svađa i premlaćivanje dogodili su se u prisustvu sedmero malodobne djece, stoga je osumnjičeni prijavljen za kazneno djelo Teško ubojstvo izvanbračne supruge rođene 1982. godine te za sedam kaznenih djela Povrede djetetovih prava – rekao je za Sjever.hr Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske, uz napomenu da je muškarac predan pritvorskom nadzorniku.

U Novakovcu pronađena mrtva starica

Sinoć pak je u kući u Novakovcu pronađena mrtva 80-godišnjakinja. Iako su se pojavile informacije da je riječ o nasilnoj smrti, Gačal nam to nije mogao potvrditi.
-Očevid je još uvijek u tijeku, stigle su kolege iz zagrebačkog Centra za kriminalistička vještačenja i više informacija znat ćemo kad očevid završi – kazao je glasnogovornik PU međimurske.
Prema neslužbenim informacijama, žena je u kući ležala mrtva dulje vrijeme i na tijelu su već nastupile truležne promjene.

foto: ilustracija

s.kalajdžija/sjever.hr

18.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.