Now Reading:
Dodijeljena priznanja najboljim zaprešićkim sportašima
Full Article 2 minutes read

Dodijeljena priznanja najboljim zaprešićkim sportašima

Grad Zaprešić i Zajednica športskih udruga grada Zaprešića dodijelili su priznanja najboljima u sportu za prošlu godinu. Uz mlade perspektivne laureate, dodijeljene su i pojedinačne i ekipne nagrade. Titulu najboljeg sportskog kolektiva tako je odnio Odbojkaški klub Nebo, a za najboljeg trenera izabran je Darko Oršić iz Kuglačkog kluba Zaprešić.

Kuglači su se okitili i nagradom za najbolju mušku ekipu, dok su u ženskoj konkurenciji to priznanje osvojile košarkašice KK Jabuke. Priznanje za najboljeg sportskog djelatnika ove je godine pripalo Danieli Horvat iz ženskog rukometnog kluba.

A pojedinačna priznanja, ona najposebnija – za najboljeg sportaša i najbolju sportašicu – ove su godine osvojili Luka Skender iz Taekwondo kluba Zaprešić i Ana Jakopović iz Golf kluba Ban Jelačić.

Na ceremoniji su bili prisutni i predstavnici grada – gradonačelnik Željko Turk i zamjenici Alan Labus i Damir Benčević, a svi su istaknuli sportski duh kojim se naš grad ponosi već dugi niz godina, te važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu kako bi naši sportaši i sportašice imali najbolje moguće uvjete za treniranje i nastavak sportskih karijera.

www.sjever.hr/zapresic.hr 18.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.