Now Reading:
Forestland ponovo na popisu kandidata za najbolji domaći festival!
Full Article 2 minutes read

Forestland ponovo na popisu kandidata za najbolji domaći festival!

Već drugu godinu zaredom Forestland je kandidat za najbolji domaći festival, festival domaćeg promotora Ambasador! Dobitnik nagrade za najbolji EDM festival 2016. ponovo je kandidiran i 19.3. će vaši glasovi i struka odlučiti hoće li biti i dobitnik ove prestižne nagrade „Ambadasador“ hrvatske klubske scene i portala Klubskascena.hr!

Svoj glas za Forestland možete dati ovdje: http://www.ambasador.hr/online-glasanje/17-festivali/63-najbolji-festival-domaceg-promotora

Makedonski superstar Kiril Djaikovski stiže na Forestland!

Kiril Djaikovski predvodi ovogodišnji line-up Forestlanda! Makedonski umjetnik, poznat je po svojim energetičnim nastupima kao i po šarolikoj ekipi koja s njim nastupa. Osnivač balkan beat stila, Djaikovski je na sceni prisutan dva puna desetljeća i kao takav jedan je od najcjenjenijih i važnijih umjetnika regije.

Uz Kirila Djaikovskog nastupat će i njegovi glazbeni prijatelji, David Lion (reper / pjevač), TK Wonder (pjevačica), MC Wasp kao i violinisti Vladimir Krstev i trubač Draganco Mladenovski.

Kiril Djaikovski nije jedino veliko ime, iz Njemačke na Forestland i u Hrvatsku stiže Moguai i to nakon punih 6 godina od posljednjeg nastupa. Jedan je od inovativnijih i traženijih DJ-a svoje generacije, a tijekom svoje karijere uspješno balansira nastupe i rad u studijima. Od izdanja apsolutno prednjače trake u kolaboracijama s Dmitri Vegasom & Like Mike (Mammoth), Zonderlingom (Lee), Oliverom Heldensom (Cucumba), kao i legendama njemačke scene Westbam, ali i Fatboy Slim i mnogim drugim izvođačima. Uz nastupe na festivalima poput Tomorrowlanda, Parookavillea, Forestland je za Moguaia jedan novi izazov i jedva čekamo da čujemo njegov set!

Mark Sixma možda je i jedan od popularnijih izvođača koji se uvijek voli vratiti u Međimurje i za kojeg znamo da će „zapaliti“ atmosferu u „šumici“. Nakon što je bio headliner 2018. na Forestlandu Sixma se vratio na uspješni koncept „Forestland Eexclusive“ u klubu Podroom, a 2020. će imati ljeto iz snova. Na Forestland će doći nakon nastupa na rumunjskom Untold festivalu, Parookavilleu, a iz „šumice“ ide direktno na nizozemski Tomorrowland.

Ulaznice potražite na www.ticket2go.hr po samo 80kn do 1.3., a potom cijena ide na festivalskih 100 kuna za dva dana Forestlanda!

sjever.hr

16.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.