Now Reading:
Župan Koren potpisao Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u županijskim upravnim tijelima
Full Article 1 minutes read

Župan Koren potpisao Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u županijskim upravnim tijelima

U prostorijama Županijske uprave danas je potpisan Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u upravnim tijelima Koprivničko-križevačke županije za novo četverogodišnje razdoblje.

Ugovor su potpisali župan Darko Koren kao predstavnik poslodavca i Iva Šušković predsjednica Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske. Osim predstavnika Sindikata, sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić kao i ostali članovi i članice Pregovaračkih odbora.
Župan je izrazio zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora napomenuvši: 

-Veliku pažnju poklanjamo zaštiti radnih prava i zbog toga smo nastojali uskladiti što je više moguće stavova s našim županijskim Sindikatom. Svjesni smo činjenice da ne može biti sve idealno, no vjerujem kako smo pronašli najbolji put kojim ćemo nastaviti razvijati odnos povjerenja.

Zadovoljstvo potpisivanjem Kolektivnog ugovora izrazila je i predsjednica Šušković.
-Zahvaljujem županu,  svim članovima Sindikata i Pregovaračkih odbora  koji su sudjelovali u pregovorima koji za cilj imaju razvoj socijalnog dijaloga na obostranu korist. U ovoj se Županijskoj upravi osjeća dobro ozračje i pripadnost kolektivu, voljela bih da je takva kvaliteta odnosa i u drugim županijama – napomenula je Šušković.

www.sjever.hr

14.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.