Now Reading:
Biometeorološke prilike će se naglo poboljšati
Full Article 1 minutes read

Biometeorološke prilike će se naglo poboljšati

sat

Prema prognozi DHMZ-a danas na Jadranu i uz njega pretežno, drugdje djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a mjestimice može pasti i vrlo malo kiše. Na kopnu vjetar većinom slab, u gorju umjeren zapadni. Na Jadranu će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, ujutro i opet navečer uz obalu i bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od -1 do 4, na Jadranu između 6 i 10. Najviša dnevna od 10 do 15 °C.

Biometeorološke prilike će se naglo poboljšati u cijeloj zemlji i u većem dijelu dana će podržavati dobro raspoloženje i radni elan. Kroničnim bolesnicima će biti olakšano podnošenje njihovih bolesti.

U četvrtak i subotu pretežno sunčano, na kopnu povremeno uz umjerenu naoblaku, ujutro moguće i maglu. U petak u noći i prijepodne pretežno oblačno uz kišu, u Gorskom kotaru i na širem riječkom području lokalno moguće i izraženiju. U višim područjima prolazno je moguća i susnježica. U četvrtak na kopnu slab i umjeren jugozapadnjak, na moru jugo, u petak sjeverozapadnjak, a u subotu u unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu prijepodne bura, potom sjeverozapadnjak. Iznadprosječno toplo.

sjever.hr

12.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.