Now Reading:
U Zagrebu otvoren WELCOME HUB
Full Article 1 minutes read

U Zagrebu otvoren WELCOME HUB

U Zagrebu je otvoren novi Welcome Hub Europskog saveza skladatelja (ECSA) za glazbene stvaraoce. Radi se o platformi dobrodošlice, projektu koji je uspostavljen u partnerstvu s Hrvatskim društvom skladatelja, a potpisali su ga Glavni tajnik HDS-a Antun Tomislav Šaban i Predsjednik ECSA-e Alfons Karabuda u Bruxellesu.

Welcome Hubovi ECSA-e diljem svijeta pružaju dobrodošlicu i podršku kolegama skladateljima i tekstopiscima iz zajednice. Welcome Hub služi kao prva dodirna točka i pruža mogućnost razmjene iskustava s kolegama, a autorima također donosi informacije i pruža pomoć vezanu za poslovne mogućnosti i umrežavanje, poput koncertnih dvorana i tonskih studija, kao i praktične informacije poput onih o pronalaženju smještaja ili prijavi za privremeno boravište.

Cilj mreže Welcome Hubova jest podržati transnacionalnu mobilnost skladatelja i repertoara, otvaranjem domaćinskih platformi diljem zemalja članica ECSA-e. Ideja ovog projekta jest proširiti horizonte stvaraoca i stvoriti mogućnost umrežavanja i suradnje, kako bi se europskim stvaraocima povećale mogućnosti dosezanja nove i šire publike.

sjever.hr 08.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.