Now Reading:
FOTOGALERIJA Pogled na Varaždin s Vodotornja – uskoro ćemo svi imati priliku za to!
Full Article 1 minutes read

FOTOGALERIJA Pogled na Varaždin s Vodotornja – uskoro ćemo svi imati priliku za to!

-Ovaj grad će dobiti jedan „wow efekt” jer vanjsko opločje će imati mogućnost svjetlosnog efekta. Nismo mi Dubai, ali nema razloga da budemo gori – poručio je župan

Varaždinski Vodotoranj konačno se, nakon punih 55 godina, obnavlja! No nije riječ samo o energetskoj obnovi zgrade – kada sve bude gotovo, Vodotoranj će postati atraktivan ukras grada, kaže župan Radimir Čačić koji je otkrio da će se urediti i „peta fasada”, odnosno terasa zgrade, ali i akvarij:
-To je stvar koja je u svjetskim razmjerima, dosad nikad realizirana! Na 10. i 11. katu bit će uređen fantastičan tropski akvarij sa staklenim stropom, a kroz te ogromne staklene kubuse će ljudi moći šetati.

Do akvarija će se dolaziti bočno, šatlom s vanjske strane zgrade:

-Ovaj grad će dobiti jedan „wow efekt” jer vanjsko opločje će imati mogućnost svjetlosnog efekta. Nismo mi Dubai, ali nema razloga da budemo gori – poručio je župan.
Dakle, uskoro ćemo dobiti pravi ukras grada, jedinstvenu atrakciju, ali i priliku za poseban pogled na Varaždin. Do tada, pogledajte kakve smo fotografije snimili s vrha Vodotornja:

foto: n.kalajdžija

a.kučić/sjever.hr

02.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.