Now Reading:
Varaždinu dolazi Hajduk – Bonačić: I mi i oni tražit ćemo bodove
Full Article 2 minutes read

Varaždinu dolazi Hajduk – Bonačić: I mi i oni tražit ćemo bodove

NK Varaždin

Nastavak Hrvatski telekom Prve lige u nedjelju na gradskom stadionu u Varaždinu od 15 sati donosi ogled Varaždina u Hajduka.

Luka Bonačić, trener Varaždinaca, uoči utakmice istaknuo je da su u pripremama odigrane četiri utakmice i kada se podvuče crta može reći da je zadovoljan u odnosu na završetak jesenskog dijela.

– Tada nismo ispunili zacrtano, nešto i iz objektivnih razloga. Kroz pripremne utakmice dosta smo napravili i nadam se boljem rezultatu, koji nas dosad nije pratio. Nadam se, za to radimo, puno boljem proljeću – rekao je Bonačić te najavio utakmicu s Hajdukom.

– Raspored je dvosjekli mač, ako se dobro krene je dobar. Draže mi je da su prve utakmice jake. Prve 2-3 se svi tražimo i za favorita, Hajduk, teže je ostvariti povoljne rezultate dok ne uđu u formu. Tada je teže protiv njih. Respektiramo ih, traže 3 boda, ali tražimo i mi. U igri je 17 utakmica i 51 bod. Bez obzira na neke manje ozljede moramo hrabro, muški, igrati prema naprijed. Očekujemo puno bolji rezultat – najavio je trener Varaždina.

Domagoj Drožđek, koji se u Varaždin vratio putem posudbe iz Lokomotive, također najavljuje igru za bodove.

– Već godinu i pol igram u 1. ligi s Lokomotivom. Sad sam u Varaždinu i nadam se ostvarenju cilja, a to je ostanak. Vidjet ćemo u prvih 4-5 utakmica da li i imamo i ambicija za više. Optimist sam. Moramo težiti tome, da svaku utakmicu idemo po pobjedu, igra se za golove i da uzmemo što više bodova. Prva utakmica pokazat će puno stvari. Idemo po bodove pa što bude. Od mene se očekuju golovi i idemo igrati – kazao je Drožđek.

Nakon manjih ozljeda i viroza, zdravstveno stanje igrača Varaždina prije utakmice se popravilo. No prije dva dana na treningu se ozlijedio Jessie i vjerojatno ga neće biti u sastavu u nedjelju.

Ulaznice za taj susret su od danas dostupne u pretprodaji u Caffe baru Contra na Gradskom stadionu po slijedećim cijenama:
ZAPAD SREDINA – 60 kuna
ZAPAD LIJEVO – 50 kuna
ZAPAD DESNO – 50 kuna
ISTOK – 40 kuna.

n.kalajdžija / sjever.hr

31.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.