Now Reading:
Poslovna zona Ivanec edukator na Regionalnim danima EU fondova u Garešnici
Full Article 2 minutes read

Poslovna zona Ivanec edukator na Regionalnim danima EU fondova u Garešnici

Uspješna suradnja Poslovne zone Ivanec d.o.o. s  Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Poslovnog dnevnika nastavlja se i ove godine sudjelovanjem djelatnika ove gradske tvrtke na najpoznatijoj nacionalnoj manifestaciji o EU fondovima „Regionalni dani EU fondova“.

Naime, zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o., ujedno voditelji za pripremu i provedbu EU projekata, Ivana Plahtarić i Marko Krobot, predvođeni direktoricom mr.sc. Lanom Labaš, u ponedjeljak, 27. siječnja, u Tehno parku u Garešnici održali su edukaciju za sve zainteresirane potencijalne prijavitelje (OPG-ove i MSP-ove) na temu „Predstavljanje mjera ruralnog razvoj i postupak projektne prijave za male i srednje poduzetnike“.

Okupljenim sudionicima prezentirane su mogućnosti financiranja iz Programa ruralnog razvoja putem otvorenih natječaja i investicijskih zajmova, s posebnim naglaskom na prijavitelje OPG-ove.
Objašnjene su prihvatljive aktivnosti i preduvjeti svakog od istaknutog natječaja. Teorijski dio izlaganja potkrijepljen je praktičnim primjerom, pri čemu su svi zainteresirani na jasan i stručan način upoznati s koracima podnošenja prijave preko sustava Agronet.
Dio prezentacije bio je usmjeren na mala i srednja poduzeća, predstavljeni su natječaji koji su poduzetnicima trenutno na raspolaganju te oni koji su u najavi za otvaranje ove godine.

Po završetku izlaganja zaposlenici Zone odgovarali su na brojna pitanja sudionika.
Uz domaćine Regionalnih dana EU fondova na manifestacijama je sudjelovao i državni tajnik MRRFEU-a Velimir Žunac te predstavnici HAMAG-BICRO-a.
Tom je prilikom održano i otvorenje Tehnološkog parka u Garešnici, a svečanosti otvorenja prisustvovao je i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

S obzirom na dugu suradnju ivanečke Poslovne zone, Ministarstva i Poslovnog dnevnika, važno je podsjetiti da je upravo Grad Ivanec prvi od 30 odabranih gradova u kome je u lipnju 2018. godine započela ova najvažnija nacionalna manifestacija o EU fondovima.

www.sjever.hr

31.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.