Now Reading:
Jesmo li zaista vidjeli novi dres koji će nositi Modrić i društvo na Euru?
Full Article 2 minutes read

Jesmo li zaista vidjeli novi dres koji će nositi Modrić i društvo na Euru?

Hrvatska reprezentacija Modrić

U posljednjih nekoliko mjeseci se u nekoliko navrata pojavilo nekoliko verzija ‘novog’ hrvatskog dresa koji bi ‘Vatreni’ navodno trebali nositi na Europskom prvenstvu idućeg ljeta, piše tportal. Iz HNS-a su nekoliko puta naglasili da će službeni novi dres navijačima biti predstavljen u ožujku, te da su sve verzije koje se pojave samo neslužbene verzije i uglavnom mašta njihovih tvoraca.

Ipak, jedna od ‘neslužbenih’ verzija izgleda ne želi nestati. Verzija dresa s većim i manjim kvadratićima koji podsjećaju na QR kod prvi je puta ugledala svijetlo dana u listopadu prošle godine kada ju je u javnost pustio Footy Headlines koji inače ima dobre izvore kada se radi o novim garniturama dresova i rijetko griješi. Sada navijači iz dijaspore tvrde kako imaju prvi ovakav dres koji će za dva mjeseca i službeno postati dostupan ostatku svijeta, pa tako i navijačima u domovini.

Navijači iz Los Angelesa su se na Instagramu pohvalili ‘novim’ hrvatskim dresom, a kako bi pokazali da je riječ o originalu dres su slikali i iz blizine kako bi dokazali da ima oznaku proizvođača i grb Hrvatskog nogometnog saveza.

‘Pogodite tko ima dres Hrvatske za Euro 2020 i prije nego je službeno predstavljen…’, stoji u opisu fotografije objavljene na profilu Los Angeles Vatreni.

sjever.hr / tportal.hr

30.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.