Now Reading:
VELIKI USPJEH Članovi Planinarskog kluba Ivanec osvojili Kilimanjaro
Full Article 2 minutes read

VELIKI USPJEH Članovi Planinarskog kluba Ivanec osvojili Kilimanjaro

Članovi Planinarskog kluba Ivanec Tomislav Friščić, Zdenko Horvat, Ladislav Juhas, Stjepan Kuštelega, Božidar Šoštar i Ivan Prašnjak osvojili su Kilimanjaro, objavljeno je na Facebook stranici ovog planinarskog kluba.

-Prije nepuna dva mjeseca krenulo se u ostvarivanje davne želje o osvajanju Kilimanjara, najviše samostojeće planine na svijetu. Ideja nije mogla oživjeti u boljem trenutku jer upravo ove godine PK Ivanec obilježava 10. godina postojanja. Iako se činilo nemogućim u tako kratkom vremenu pripremiti sve i organizirati put,volja je pobjedila želju …i evo ih u Africi. Ponosno stoje na tronu svoje osobne pobjede – stoji u objavi.

Ova je ekipa ostavivši “srce na terenu” postigla povijesni uspjeh za klub, ali jednako tako ispisala novu stranicu povijesti ivanečkog planinarstva.

– Teško da će svoju euforiju pričama i slikama u potpunosti dočarati svima nama,jer ovo je ipak “Njihova Afrika”. Svima čestitamo od srca, a posebno starijim članovima kluba koji su dokaz da je volja stvar jakih, a želja slabih i da ako nešto želiš svim srcem, ni jedna prepreka te ne smije obeshrabriti – naveli su iz Planinarskog kluba te zaželjeli sretan put kući ovim ivanečkim planinarima.

m.furlan/sjever.hr 29.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.