Now Reading:
POZIV za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko-zagorske županije
Full Article 2 minutes read

POZIV za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko-zagorske županije

Povjerenstvo za priznanja Županijske skupštine poziva sve ovlaštene prijavitelje na dostavu prijedloga za dobitnike ovogodišnjih priznanja Krapinsko-zagorske županije. Naime, i ove će se godine, u sklopu obilježavanja Dana Županije (blagdan sv. Jurja, 23. travnja) dodijeliti Plaketa Krapinsko-zagorske županije za životno djelo, Plaketa Krapinsko-zagorske županije za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije, Plaketa za iznimno postignuće u protekloj godini te povelje Krapinsko-zagorske županije.

Prijedloge za priznanja, među ostalima, mogu podnijeti tijela gradova i općina, trgovačka društva, ustanove, građani i udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe.

Rok za prijavu je 2. ožujka 2020. godine. Prijedlozi se dostavljaju na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za poslove Županijske skupštine, Krapina, Magistratska 1, p.p. 43.

Više informacija te popis dosadašnjih dobitnike županijskih priznanja možete pronaći na županijskoj web stranici (http://www.kzz.hr/poziv-priznanja-2019-2020 i http://www.kzz.hr/dobitnici_priznanja).

www.sjever.hr/kzz.hr 25.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.