Now Reading:
SJAJAN USPJEH VARAŽDINSKIH TENISAČICA Svetec državna prvakinja, a Mukić viceprvakinja Hrvatske u igri parova
Full Article 2 minutes read

SJAJAN USPJEH VARAŽDINSKIH TENISAČICA Svetec državna prvakinja, a Mukić viceprvakinja Hrvatske u igri parova

Grad Virovitica ovih je dana bio domaćin Prvenstva Hrvatske za seniorke na kojima su natjecateljice Teniskog kluba Varaždin 1181, Nika Svetec i Ana Mukić, postigle zapažene rezultate.

Nika Svetec osvojila je naslov dvoranske seniorske prvakinje Hrvatske u paru s Ivom Primorac (Futur) te odigrala odličan turnir pojedinačno plasmanom u polufinale i osvajanjem 3/4. mjesta, pobjedama protiv Dore Kos 6:4 i 6:2 i Lare Hraščanec (Varteks) 7:6(2) 6:1. Nika je u polufinalu zaustavljena od Lucije Faj (Olimpija) rezultatom 0:6 i1:6. Ipak, vrijedi istaknuti kako je Nika do prije samog početka državnog prvenstva bila pod upitnikom za nastup zbog ozljede koljena, no ipak je odlučila nastupiti.

Ana Mukić u pojedinačnoj konkurenciji izgubila je u osmini finala od Lare Grulović (Top Spin) rezultatom 5:7 i 3:6, no iskupila se kroz parove osvajanjem 2. mjesta u paru s Gretom Marić (Iteam) izgubivši finale od klupske suigračice Nike Svetec i Ive Primorac rezultatom 6:1 i 6:0.
-Povijesni je to uspjeh Teniskog kluba Varaždin 1181 koji od svog osnutka 2004. godine dosad još nije dao seniorskog prvaka Hrvatske, te smo svi zajedno iznimno ponosni na naše tenisačice – istaknuo je glavni trener natjecatelja Teniskog kluba Varaždin 1181 Hrvoje Šipuš.

www.sjever.hr

24.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.