Now Reading:
POPUSTI DO LUDIH 80 POSTO! U Luminiju je u tijeku drugi krug zimskih sniženja
Full Article 2 minutes read

POPUSTI DO LUDIH 80 POSTO! U Luminiju je u tijeku drugi krug zimskih sniženja

Drugi krug zimskih sniženja u Trgovačkom centru Lumini je u punom jeku, a u trgovinama vas čekaju popusti do čak 80 posto!

U iščekivanju toplijih dana, iskoristite brojne popuste i shopping obavite u centru Lumini, gdje možete kupiti sve što vam je potrebno. Opremite se za skijanje, upotpunite zimske outfite, nabavite udobnu obuću ili na vrijeme odaberite slatke poklone za nadolazeće Valentinovo.

Vruće cijene modnih brendova očekuju vas u trgovini Sinsay koja je pripremila do 80% popusta na odabrane artikle te Orsay, Bershka, New Yorker, Women`secret i H&M gdje možete uštedjeti do čak 70% , a pridružuje im se i trgovina Vitapur s 70% popusta na dio svog asortimana te Top Shop s do 70% popusta na odabrani Walkmaxx asortiman.

Do 60% popusta na dio asortimana možete naći u trgovinama s.Oliver, Buzz i Planet obuća te Galileo, gdje je aktualna i akcija 1 + 1 gratis.

Cijene svojih artikala prepolovile su trgovine C&A, Tom Tailor, Benetton, Skechers, Deichmann, Europa 92, Galeb i mnogi drugi, a za one najmlađe brinu Ciciban s do 40% popusta na svoj zimski asortiman i Baby Center s do 50% popusta na odjeću i obuću iz kolekcije jesen/zima 2019, dok Jeordie`s nudi do 50% popusta na određene artikle te na tu sniženu cijenu još dodatnih 20% popusta.

Najpoznatije sportske brendove i opremu za skijanje potražite u trgovini Sport Vision s 40% popusta, COCO maison dekoracije za dom u trgovini Prima uz 25% popusta, a odabrane naslove uz 50% popusta u knjižari Znanje.

Potrepštine za dom, mobitele, televizore i kozmetiku možete naći po vrućim cijenama u trgovinama dm, Bipa, Müller, Mobilmedia i Tvornica zdrave hrane, dok vas u Watch Centru očekuje do čak 60% popusta na odabrane brendove satova.

www.sjever.hr

24.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.