Now Reading:
SAMOBOR: Počele prijave za Srakotrk – popularno fašničko natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju
Full Article 3 minutes read

SAMOBOR: Počele prijave za Srakotrk – popularno fašničko natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju

Otvorene su prijave za fašnički Srakotrk, natjecanje za djecu u orijentacijskom trčanju koja uz pomoć karte (i roditelja) pronalaze kontrolne točke po Samoboru. Ovogodišnji Srakotrk održat će se u subotu, 22. veljače s početkom u 11 sati sa startom u Parku domovinske zahvalnosti iza župne crkve svete Anastazije.

Prijave treba slati isključivo na e-mail: franjo.budi@zg.t-com.hr, zaključno do srijede, 19. veljače do 20 sati, odnosno dok se ne popune sva mjesta. Prijave moraju sadržavati ime i prezime djeteta, godište rođenja i kategoriju, a kategorije su M7 i Ž7 – mlađi dječaci i djevojčice rođeni 2013. godine i kasnije, M10 i Ž10 – dječaci i djevojčice rođeni 2012., 2011. i 2010. godine te M12 i Ž12 – stariji dječaci i djevojčice rođeni 2009. i 2008. godine. Važno je znati da svatko mora dobiti potvrdu na e-mail da je prijava prihvaćena.

Broj startnih mjesta je ograničen na 300 natjecatelja, stoga poštujete rok za prijave, jer je puno zainteresiranih za Srakotrk. Svi koji se prijave u roku unaprijed će imati određeno startno vrijeme, a startna lista bit će objavljena na stranicama www.samobor.hr/fasnik i www.okjapetic.hr, u četvrtak 20. veljače navečer.

Trka će se održati po svim vremenskim uvjetima, odvija se u prirodi, pa djecu treba opremiti prikladnom obućom i odjećom. Djeca mogu obilaziti stazu i u pratnji roditelja što je preporuka, posebno za najmlađe uzraste.

Svi natjecatelji na cilju dobivaju medalje. Karte s trasom Srakotrka djeci ostaju za uspomenu. Proglašenje za kategorije M10, Ž10, M12 i Ž12 planirano je u 13 sati i 30 minuta na glavnoj fašničkoj pozornici.

Denite masku i dojdite na Srakotrk – poručuju organizatori Srakotrka iz Orijentacijskog kluba Japetić Samobor!

www.sjever.hr/samobor.hr 22.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.