Veliko srce za malenog Gabrijela

koncert

“Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo“- najpoznatija je misao francuskog pilota Antoinea de Sainta-Exuperyja koji je napisao knjigu “Mali princ”. Upravo to je moto pod kojim je organiziran humanitarni koncert “Za Gabrijela”.

U organizaciji Društva Naša djeca Grada Preloga, u petak 3. je u Domu kulture, održan humanitarni koncert posvećen četverogodišnjem Gabrijelu Hercigonji Pulić iz Preloga koji boluje od akutne limfoblastične leukemije te je na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu. Prikupljena sredstva uplatit će se za pomoć u njegovu liječenju.

Svojim nastupom prepunu dvoranu Doma kulture razveselili su mališani iz Dječjeg vrtića Fijolica. Članovi Puhačkog orkestra Grada Preloga, Pjevački zbor Grada Preloga, Vokalno instrumentalni sastav Agnus, Priločka amaterska scena, Mažoretkinje Grada Preloga, Nika Sokač i Paola Novak, Filip Hozjak i Mirko Švenda Žiga bili su dio nezaboravnog koncerta na kojem je skupljeno 26 550 kuna.

Međimurke i Međimurci još su jednom pokazali veliko srce i spremnost na pomoć kada je to najpotrebnije, a podršku malenom Gabrijelu i njegovoj obitelji dali su župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek i zamjenik Zdravko Kvakan i potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina.

Svoj doprinos možete dati i uplatom za pomoć Gabrijelu – Primatelj UOLL IBAN : HR5123400091116005263-swift BZGHR2X poziv na broj 02 171219 svrha uplate: za GABRIJELA.

www.sjever.hr 04.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.