Now Reading:
Bogat vikend na Adventu u Varaždinu – Matt Shaft, Allegre, Akvarel, Nikola Marjanović, ledene skulpture anđela…
Full Article 2 minutes read

Bogat vikend na Adventu u Varaždinu – Matt Shaft, Allegre, Akvarel, Nikola Marjanović, ledene skulpture anđela…

Rotary Advent led

Iako vam ni ove godine nismo mogli osigurati bijeli Božić pod snijegom, možemo vam ga uljepšati raspjevanim programom božićnog tjedna Adventa u Varaždinu, poručuju iz TZ grada Varaždina.
Na Adventu na Stančiću nas u petak u 18 sati očekuje nastup Matta Shafta, virtuoza na violini.
Budući da nas prošli vikend vrijeme nije mazilo, zbog čega je i odgođen koncert Nikole Marjanovića, ovog vikenda na Bijelom Korzu očekuju vas čak tri koncerta. Subotnje prijepodne rezervirano je za ženski vokalni sastav Allegre, koje će od 11 zabavljati okupljene na Bijelom Korzu. Za večernju zabavu bit će od 19 sati zadužen a cappella sastav Akvarel, poznat po izvođenju glazbe bez instrumentalne pratnje, jer njihovi instrumenti su isključivo njihovi glasovi. U nedjelju će pak na Korzu od 19 sati nastupiti Nikola Marjanović.
Subotnje jutro bit će prožeto i humanitarnom notom budući da će s početkom u 10 sati na Trgu tradicijskih obrta mladi Interactovci skupljati pomoć za svoje prijatelje srednjoškolce kojima je potrebna pomoć kako bi zajedno otišli na maturalac. Podržite njihovu akciju Džeparac za maturalac svojom donacijom, a za uzvrat vas čeka fini čaj i još finije pecivo. Nakon njih, u popodnevnim satima na isto mjesto dolaze članovi Rotary kluba Varaždin 1181 koji će uz podršku i znanje umjetnika iz cijele Hrvatske održati akciju „Oslobađanje anđela ledom okovanih“ prilikom koje će umjetnici izrađivati anđele iz velikih komada leda. Program će biti popraćen i glazbenim izvedbama zborova i bendova, a nakon što ledeni anđeli budu gotovi, održat će se i aukcija, a novi će vlasnici na poklon dobiti 3D printanu repliku njihovog anđela. Svi prihodi bit će donirani u humanitarne svrhe.
Iskoristite lijepo vrijeme i uživajte u obiteljskom Adventu u Varaždinu. Detaljan program pronađite na ww.adventuvarazdinu.hr.

sjever.hr

27.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.