Now Reading:
NAJAVA “Regionalni dani EU fondova” u Murskom Središću
Full Article 1 minutes read

NAJAVA “Regionalni dani EU fondova” u Murskom Središću

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ namijenjeno svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

Ovog puta grad domaćin “Regionalnih dana EU fondova” jest Mursko Središće u kojem će se u utorak, 17. prosinca 2019. održati besplatne edukacije u Centru za kulturu “Rudar” (Trg bana Josipa Jelačića 10) od 10 do 14 sati.

Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, a obuhvaćaju besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, šira javnost moći će na razumljiv i pristupačan način dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Više informacija dostupno je u privitku i na: https://www.danifondova.eu/

O projektu

Direktan link za prijavu

Cilj je informirati što više zainteresiranih građana o besplatnim edukacijama na temu mogućnosti korištenja fondova Europske unije i tako im pomoći u razvitku svog poslovanja.

sjever.hr 10.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.