Now Reading:
Pivski advent oduševio pivoljupce, ali i sve ostale ljude željne dobrog druženja
Full Article 1 minutes read

Pivski advent oduševio pivoljupce, ali i sve ostale ljude željne dobrog druženja

Atrij županijske palače bio je u subotu središnje mjesto svih pivoljubaca, ali i svih onih željnih dobrog druženja.

Naime, Varaždinska županija, Turistička zajednica  Varaždinske županije  u suradnji s Udrugom pivara Sjever te pub-om Medinja škrinja organizirala je advent po mjeri pivoljubaca i pivopija, odnosno „Pivski advent”. Tako su svi koji su došli u atrij mogli uživati u pivu od meda i kestena, pšeničnom pivu, dimljenom pivu, pivu s okusom cimeta, jagode, đumbira, a pravi hit bilo je pivo s okusom buče. Događaj su podržali te pivo probali i župan Radimir Čačić te predsjedavajuća Turističke zajednice  Varaždinske županije  Natalija Martinčević.

Predsjednik Udruge pivara Sjever Vjeran Blažeka kao i suvlasnik PUB-a Medina škrinja Domagoj Marić  izrazili su zadovoljstvo sudjelovanjem u ovoj zanimljivoj turističkoj manifestaciji, dok je „autor” piva od buče Nenad Kocijan naznačio kako ga veseli što je pivo izazvalo pažnju te se preko četrdeset litara rastočilo u par sati.

Vlasnik tvrtke “Varaždinske delicije” Ivan Tomašković, pripremio je gastronomsku ponudu pa su se posjetiteljima nudile i kuhane kobasice, debrecinke, kobasica od jelena, ali i domaći buncek te prezvuršt, a za dobro raspoloženje pobrinuo se i DJ.

www.sjever.hr

08.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.