ADVENT U IVANCU Uživajte na klizalištu od 250 m2 i u ponudi Božićnog sajma!

Grad Ivanec ove godine prvi put organizira manifestaciju Advent u Ivancu

Manifestacija će se odvijati u strogom gradskom centru, ispred Gradske vijećnice, puna tri tjedna – od 15. prosinca ove, do 6. siječnja iduće godine.

Manifestaciju organizira Grad Ivanec, čime se pridružuje veseloj zimskoj obitelji gradova koji za svoje građane u vrijeme adventskih, božićnih i novogodišnjih dana priređuju atraktivne blagdanske sadržaje.
Ispred Gradske vijećnice bit će postavljeno klizalište od 250 m2 na kome će moći klizati svi  koji žele – djeca, mladi i dakako, svi odrasli. Na klizalištu istovremeno može klizati 70 velikih i malih klizača. Klizaljke nećete trebati kupovati (osim ako to baš želite) jer moći ćete ih unajmiti na licu mjesta. Onima koji ne znaju klizati, a htjeli bi naučiti, na raspolaganju će biti škola klizanja.
Sve pojedinosti o radnom vremenu klizališta, o cijenama ulaska i najma klizaljki (koje će biti vrlo pristupačne) tijekom idućih dana moći ćete doznati na gradskoj web i FB stranici.

Blagdanske kućice s bogatom ponudom

Na Adventu u Ivancu očekuju vas blagdanske kućice u kojima ćete se moći zagrijati prigodnom ugostiteljskom ponudom i adventskim gurmanskim zalogajima te raznim blagdanskim ukrasima i suvenirima.
Bit će također još nekih novih te oku i raspoloženju ugodnih sadržaja, no ostavimo ih da vas dodatno lijepo iznenade na dan otvaranja manifestacije (i klizališta) u nedjelju, 15. prosinca.

Nova prometna regulacija

Već ovog vikenda u Ivancu na snagu stupa nova regulacija prometa. Dio špice za promet će biti zatvoren od subote, 7. prosinca ove, sve do 14. siječnja 2020. godine. Promet se zatvara već ovog vikenda zbog gradnje podloge za klizalište.
U navedenom razdoblju za promet će biti zatvoren dio špice od Gradske vijećnice do crkve. Promet će se odvijati obilazno, Ul. M. Maleza, Nazorovom, Varaždinskom i Rajterovom ulicom.

www.sjever.hr

05.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.