Now Reading:
Održana Svečana sjednica povodom Dana Općine Bedekovčina
Full Article 3 minutes read

Održana Svečana sjednica povodom Dana Općine Bedekovčina

svečana sjednica bedekovčina

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Bedekovčina održana je u sklopu obilježavanja Dana Općine u srijedu, 4. prosinca 2019. godine, u Srednjoj školi Bedekovčina.

Župan Željko Kolar čestitao je Dan Općine Bedekovčina i Dan Župe sv. Barbare te svim nagrađenima na dodjeli općinskih priznanja i zahvalnica. „Bedekovčina prije svega ima ogroman ljudski potencijal, što se vidi kako u ekipi koju u Općini vodi načelnik sa suradnicima, to se vidi u gospodarstvenicima i brojnim drugim područjima, kao i u sjajnim udrugama koje rade odličan posao za Bedekovčinu, ali i cijelu Krapinsko-zagorsku županiju“ – rekao je župan Kolar, koji je ovo prilikom naveo i čitav niz ulaganja Županije na području Bedekovčine i najavio kako je pri kraju postupak odabira izvođača 8.400.000 kuna vrijednih radova za energetsku obnovu srednje škole, nakon čega će i potpisati ugovor sa predstavnikom izvođača.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić je uz čestitke za Dan Općine posebno pohvalio i rad općinskog vodstva. „Važno je da općine i gradovi u Krapinsko-zagorskoj županiji surađuju i da razvijaju razne projekte, kako one u komunalnoj infrastrukturi, tako i u socijalnoj infrastrukturi koja građanima nudi bolji život odmah, a ne za 5-6 godina. Naravno da građani sami ocjenjuju na koji ih je način zadovoljio njihov predstavnik. Ja se nadam da će načelnik Darko Ban i u sljedećem razdoblju zadržati ovaj polet i elan te će biti Darko Ban – načelnik za svaki dan“ – rekao je potpredsjednik Sabora Hajdaš Dončić.

Načelnik Darko Ban okupljenima je prezentirao poduzete aktivnosti u proteklom razdoblju te zajedno sa predsjednikom Općinskog vijeća Željkom Novoselom i zamjenikom načelnika Jankom Buzjakom uručio općinska priznanja i zahvalnice. Okupljene je pozdravio i načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić, dječja načelnica Bedekovčine Marta Mutak te Marijan Cingula i Željko Bajza u ime dobitnika priznanja i zahvalnica.

U popratnom programu nastupili su učenici osnovne škole Bedekovčina.

www.sjever.hr/kzz.hr 04.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.