Now Reading:
U Koprivnici održan tradicionalni koncert Lige protiv raka
Full Article 1 minutes read

U Koprivnici održan tradicionalni koncert Lige protiv raka

Koprivnica

U petak je u dvorani Domoljub održan tradicionalni koncert u organizaciji Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije.
Tradicionalno koncert se svake godine organizira u studenom, mjesecu borbe proti raka. Mnogobrojna publika uživala je u nastupu Hrvatskog pjevačkog društva „Ferdo Rusan“ iz Virja te njihovih gostiju, koji su ove godine proslavili velikih 135 godina svojeg postojanja, a koncert je organiziran u suradnji s Družbom Braća hrvatskog zmaja i Hrvatskim društvom skladatelja, a sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.
Na samom početku okupljenima se ispred Lige obratio dr. Željko Odobašić koji je zahvalio predstavnicima Grada Koprivnice i Županije, lokalnih samouprava i medicinskih ustanova, Pučkom otvorenom učilištu, svim članovima Predsjedništva Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije, svim gostima, a posebno onima koji se bore ili su se borili sa zloćudnom bolešću.
U ime Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok su u ime Koprivničko-križevačke županije prisutni bili zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

sjever.hr

01.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.