Now Reading:
VARAŽDIN DOBIVA BOŽIĆNO RUHO: Stigla mega jelka
Full Article 2 minutes read

VARAŽDIN DOBIVA BOŽIĆNO RUHO: Stigla mega jelka

varaždin jelka

Varaždin se ubrzano priprema za ovogodišnji „Advent u Varaždinu”. Nakon što su postavljene kućice na Stančićevom trgu i u Gajevoj ulici, a Gundulićeva okićena pahuljama, i središnji gradski trg dobiva novo ruho pa je tako stigla i ogromna božićna jelka.

Podsjetimo, „Advent u Varaždinu” održavat će se od 29. studenoga ove, do 6. siječnja iduće godine, a posjetitelje očekuje više od stotinu programa.
Ledena čarolija s klizalištem i ledenim toboganom bit će i ove godine na prostoru Starog grada. Na Starom gradu će biti i kućica Djeda Mraza s, ove godine bogatijim sadržajem, gotovo svakodnevnim raznolikim programom za naše najmlađe posjetitelje (od druženja s Djeda Mrazom i Svetim Nikolom do kreativnih radionica, pričaonica, virtualnih putovanja do još ponekih iznenađenja i sve to besplatno za posjetitelje).
Na Korzu će biti i ove godine program pod nazivom Bijeli Korzo s ugostiteljskom i izlagačkom ponudom, glavnom pozornicom s programima i koncertima subotama prijepodne i poslijepodne, snježnom šumicom, vlakićem Djeda Mraza…
Na Stančićevom trgu će također biti programa – ugostiteljska ponuda i glazbeni program petkom i nedjeljom.
Izlagački program će biti u Gajevoj ulici te na Trgu slobode, kao i prošle godine.
Ove se godine Advent širi i na dvije nove lokacije – Usku ulicu i Habdelićev trg.

a.kučić/sjever.hr 22.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.