Now Reading:
Upoznajte Samobor trčeći uz SightRun aplikaciju i otkrijte naš grad na aktivan način
Full Article 2 minutes read

Upoznajte Samobor trčeći uz SightRun aplikaciju i otkrijte naš grad na aktivan način

samobor

SightRun je mobilna aplikacija koja spaja trčanje i turističko razgledavanje, a Samobor ćete upoznati kroz jednu od ruta koju smo pripremili. Osim zanimljivih priča koje ćete čuti, aplikacija će vas uz audio navigacijske upute usmjeravati kojim smjerom da se krećete. Za korištenje aplikacije i opušteno trčanje i istraživanje našega grada, bit će vam dovoljne slušalice za uši te nakon što pokrenete samoborsku turu, mobitel možete pospremiti u džep i uživati u svojoj omiljenoj aktivnosti.

SightRun Samobor tura duga je 6 kilometara. To je kružna ruta koja započinje i završava na Trgu kralja Tomislava kod zdenca. Ova tura lagana je za trčanje, te je puna zanimljivih priča o lokalnim običajima, tradiciji, povijesti, hrani, atrakcijama i prirodnim fenomenima u okolici. Vjerujemo da će vas tura inspirirati i da nakon nje zavirite u još pokoji kutak Samobora te se nagradite samoborskim kremšnitama ili rudarskom greblicom.

SightRun aplikacija je audio trkački vodič koji koristi GPS vašeg mobilnog uređaja te nije bitno koliko brzo se krećete. Upravo zato uz nju možete i hodati, stati, slikati se i potom nastaviti dalje prema uputama. Ako volite slušati svoju glazbu, prije početka ture možete dodati svoje omiljene hitove koji će se izmijenjivati sa sadržajem iz ture.

Sve ture dostupne su na engleskom i hrvatskom jeziku.

Izgovora nema! Tenisice na noge, slušalice u uši i spremni ste za SightRun turu! Uživajte u Samoboru!

SightRun aplikacija dostupna je besplatno na Google Playu i App Storeu.

www.sjever.hr/samobor.hr 21.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.