Now Reading:
U koprivničkoj će knjižnici Zlatko Gall predstaviti novu knjigu
Full Article 2 minutes read

U koprivničkoj će knjižnici Zlatko Gall predstaviti novu knjigu

zlatko gall

U srijedu, 13.11.2019., u 18 sati u koprivničkoj knjižnici održat će se predstavljanje nove knjige Zlatka Galla „Oliver – trag u beskraju“, biografije legendarnog pjevača Olivera Dragojevića. Koprivnica ima jedinstvenu priliku uživati u premijeri predstavljanja ove knjige koja još nije predstavljena ni u Oliverovom Splitu niti u Zagrebu, a predstavljanje će biti popraćeno i glazbenom pratnjom obitelji Hraščanec koja će otpjevati neke od Oliverovih hitova. Predstavljanje knjige moderirat će nakladnik Neven Kepeski.

Knjiga je najopsežnija biografija dosad koja uključuje nepoznate fotografije, razne detalje iz Oliverovog privatnog života, kompletnu diskografiju i mnoge sitnice koje ćete moći pročitati u samoj knjizi.

Zlatko Gall, novinar, glazbeni kritičar i publicist, rođen je 1954. godine u Splitu jedva koji mjesec poslije „rođenja“ rock&rolla i nastanka znamenitih Elvisovih snimaka u studiju Sun Sama Phillipsa u Memphisu. Okorjeli je diskofil, vinly-junkie, foodie sklon kuhanju te pisac opće prakse trajno određen i „južnjačkom utjehom“ i zvucima „vatrenih ulica“.

Za kraj Mjeseca hrvatske knjige knjižničari Vam organiziraju ovu književno-glazbenu poslasticu kako bi zaokružili sve aktivnosti koje su provedene pod tematom „U ritmu čitanja!“. Glazba kao tema manifestacije odabrana je u godini 200. obljetnice rođenja Vatroslava Lisinskog, ali i zato što se glazba i pisana riječ isprepliću na razne načine.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 13.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.