Now Reading:
NAJAVA: 5. Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja Srednje škole Novi Marof
Full Article 2 minutes read

NAJAVA: 5. Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja Srednje škole Novi Marof

sajam novi marof skola

„5. Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja” Srednje škole Novi Marof održati će se u petak, 18. listopada 2019. godine, u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin” u Novom Marofu (Antuna Mihanovića 3), s početkom u 10,00 sati.

Srednja škola Novi Marof petu godinu zaredom organizira „Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja“ koji je škola pokrenula u okviru EU projekta „Poduzetništvo – moj izbor“, a kojem je cilj promocija poduzetničkog i cjeloživotnog obrazovanja, kao i promocija poduzetnika i obrtnika te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Također, projektom se potiče suradnja obrazovnih ustanova i poduzetnika, ali i institucija kao što su Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatski zavod za zapošljavanje i drugih. Suorganizator i velika podrška projektu je Grad Novi Marof.

Ove godine naglasak je stavljen na edukativni dio u vidu raznih predavanja s temama koje interesiraju poduzetnike i obrtnike. Želja organizatora je približiti im aktualnosti, mogućnosti financiranja projekata, natječaje koji su u tijeku ili pripremi, prikazati na koji način otvoriti tvrtku ili obrt, koji su prvi najvažniji koraci i informacije te prikazati primjere dobre prakse. U cijelu organizaciju Srednja škola Novi Marof, kroz svoj Organizacijski odbor sajma, uključuje učenike koji će biti u ulozi moderatora, glazbenika, novinara, fotografa, izlagača, volontera, kao i učenike ekonomskog smjera koji će slušati predavanja te imati mogućnost postavljanja pitanja.

www.sjever.hr 17.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.