Now Reading:
VELIKI PROBLEMI SA PARKIRANJEM U VARAŽDINU: Studenti Sveučilišta Sjever nedisciplinirani – vozila će se uklanjati
Full Article 2 minutes read

VELIKI PROBLEMI SA PARKIRANJEM U VARAŽDINU: Studenti Sveučilišta Sjever nedisciplinirani – vozila će se uklanjati

sjever

Parkiranje je izgleda veliki problem na Sveučilištu Sjever u Varaždinu. Posebno je to izraženo u poslijepodnevnim satima kada praktički nema slobodnog parkirnog mjesta na parkirališu sveučilišta ali ni na okolnim parkiralištima u POS naselju zbog čega se bune vlasnici stanova. No, osim gužve studenti svojim vozilima blokiraju izlaze s parkirališta. Zbog svega toga stiglo je upozorenje Sveučilišta Sjever.

-Ovim putem skrećemo pozornost svim studentima Sveučilišta Sjever, Sveučilišnog centra Varaždin, da je parkiranje osobnih vozila na parkirališnom prostoru Sveučilišta Sjever dozvoljeno isključivo na mjestima koja su označena i obilježena kao parkirališna mjesta.

Najstrože je zabranjeno svako parkiranje osobnih vozila na mjestima koja nisu obilježena kao parkirališna mjesta, a osobito parkiranje vozila na mjestima koja služe za izlaz sa parkirališnog prostora ili pak parkiranje vozila na zelenim površinama.

Stoga upućujemo upozorenje da ćemo u slučaju svakog nepropisnog parkiranja biti primorani poduzeti mjere uklanjanja nepropisno parkiranih vozila o trošku vlasnika odnosno posjednika – upozorenje je uprave Sveučilišta.

www.sjever.hr 15.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.