Now Reading:
Tajniku varaždinske Mladeži HDZ-a, Jurici Pajtaku, priznanje za najaktivnijeg člana Mladeži u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

Tajniku varaždinske Mladeži HDZ-a, Jurici Pajtaku, priznanje za najaktivnijeg člana Mladeži u Hrvatskoj

HDZ

Proteklog vikenda u Osijeku je održan prvi Nacionalni dan Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojem je sudjelovalo 270 prijatelja i članova Mladeži iz svih hrvatskih županija, Mladež HDZ BiH i mladi iz Vojvodine.

Tijekom Nacionalnog dana Mladeži članovi su na radionicama u nekoliko timova raspravljali o temama koje su važne za stranačku infrastrukturu, zalaganju za prioritete Mladeži na europskoj i međunarodnoj razini te informiranju mladih o javnim politikama i radu Vlade RH. Cilj je radionica bio upoznati članove sa strateškim smjerom i prioritetima stranke, ali i zajedničkom raspravom predložiti rješenja svakodnevnih izazova u radu Mladeži.

A upravo je rad Mladeži HDZ-a grada Varaždina i Varaždinske županije prepoznat kao jedan od najaktivnijih. Naime, tajniku mladeži HDZ-a Grada Varaždina, Jurici Pajtaku, uručeno je priznanje za najaktivnijeg člana Mladeži u Hrvatskoj. Iz Mladeži poručuju da je to priznanje potvrda kako je varaždinska Mladež najaktivnija među svim županijskim organizacijama.

– Ovo je veliko priznanje, ali i obveza da već danas i nadalje budemo još aktivniji, još bolji i da svim mladima pokažemo kako sami može raditi na rješavanju problema koji nas tište i stvaranju boljih uvjeta za sve mlade ove zemlje – poručio je Pajtak.

Na prvi Nacionalni dan mladeži u Osijeku stigli su i premijer RH-a Andrej Plenković, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministar državne imovine Mario Banožić, predsjednik Zajednica utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica, župan Osječko-baranjske županije

Ivan Anušić, zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler te brojni saborski zastupnici. Izaslanstvo Mladeži HDZ-a Varaždinske županije stiglo je u Osijek na čelu s predsjednikom Tinom Jurakom i predsjednikom Odbora za mlade ŽO HDZ-a Ivanom Salopekom.

HDZ

sjever.hr

14.02.2019.

Input your search keywords and press Enter.