Now Reading:
U Križevcima održana završna konferencija projekta promicanja udomiteljstva
Full Article 2 minutes read

U Križevcima održana završna konferencija projekta promicanja udomiteljstva

križevci

U okviru obilježavanja Dječjeg tjedna u križevačkoj knjižnici “Franjo Marković” u petak je održana završna konferencija programa „I ti si dio podrške ! – Zajedno za djecu“ koji su tijekom tri godine organizirali i provodili Udruženje “Djeca prva” u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Križevci i u suradnji s osnovnim školama iz Svetog Ivana Žabna i Križevaca i Udrugom Maslačak. Programom se promiče važnost udomiteljstva i usklađenosti cijele zajednice kako bi se djeci u udomiteljskoj skrbi osigurali uvjeti za kvalitetan život i zdrav psihosocijalni razvoj.

Podršku programu je ispred Koprivničko – križevačke županije pružio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se obratio prisutnim sudionicima konferencije naglasivši dobru suradnju Županije sa svim dionicima sustava socijalne skrbi te kako će Županija i dalje pružati potporu.

Prigodnim riječima obratili su se i psihologinja Natalija Stanković iz udruženja “Djeca prva”, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Križevaca Sandro Novosel te ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović.

www.sjever.hr/kckzz 12.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.