Now Reading:
Milanović stigao u Ludbreg i rekao da će raditi na normalizaciji zemlje jer “Hrvatska trenutno nije normalna”
Full Article 3 minutes read

Milanović stigao u Ludbreg i rekao da će raditi na normalizaciji zemlje jer “Hrvatska trenutno nije normalna”

milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović stigao je u subotu na sjever Hrvatske gdje je posjetio Čakovec i Nedelišće a dolazak je završio ni manje ni više nego u centru svijeta. Ludbregom se prošetao u društvu gradonačelnika Dubravka Bilića, predsjednice njegovog izbornog stožera za Varaždinsku županiju i predsjednice županijskog SDP-a Barbare Antolić Vupora te Bilićeve zamjenice Renate Potočnik i ostalih članova. Kratko je za medije prokomentirao svoje šanse za pobjedu na predstojećim izborima:

Mislim da su šanse dobre, a ja ću učinit da budu još bolje.

Na čemu čete raditi ako vas odaberu za predsjednika?

Na normalizaciji Hrvatske. Da budemo ekstremno normalna zemlja, da nam dosadi koliko smo normalni jer trenutno baš nismo normalni. Luduje se previše, vrijeđa se, gazi se, manipulira se, divlja se, klaunira se, radi se cirkus od države. Treba malo više reda biti. Ne grubi, strogi zatvorski red..ovo je cirkus, ali onda ću uvrijediti cirkuske artiste koji su umjetnici.

Kako gledate na grad Ludbreg?

Grad izgleda odlično. To ne govorim zato što sam došao ovdje pa svakom moram reći ono što želi čuti, to je najgora vrsta politike. Takvu predsjednicu imamo. Ona će svakome reći, vjerojatno i ubojicama da nisu krive. Treba imati stav. Da ne valja rekao bih vam, ali ovdje…grad izgleda super i prilazi gradu. Izgleda kao jedna uredna i njegovana sredina u kojoj se zna reda i u kojoj se pristojno živi. Kad bi cijela Hrvatska mogla izgledati i biti ovakva to bi bilo super.

SDP je ovdje uvijek dobro prolazio. Koliko vi konkretno očekujete ovdje na sjeveru Hrvatske?

Uvijek moraš paziti govoreći u nečijoj kući da ne uvrijediš onoga iz čije kuće si došao. Mislim da ovdje ljudi u velikoj većini kuže što se u Hrvatskoj događa, di su problemi i tko Hrvatsku guši, kinji i maltretira i da će me podržati u značajnom broju. Naravno kao što ljudima ne možete pričati bajke tako ne mogu sanjati da ću pobijediti u prvom krugu, ali u drugom hoću.

s.kalajdžija/sjever.hr 12.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.