Now Reading:
Organizacijski odbor potvrdio program i partnera 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije
Full Article 3 minutes read

Organizacijski odbor potvrdio program i partnera 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

ob obrtnickog sajma kckzz

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima održana je druga sjednica  Organizacijskog odbora 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije kojom je predsjedao župan, ujedno i Predsjednik Organizacijskog odbora Darko Koren. Članovi Odbora raspravljali su o provedenim organizacijskim i financijskim aktivnostima vezanim za pripremu sajma, a potvrđen je i partner manifestacije pa će tako ove godine tu čast imati Zagrebačka županija. Na sjednici je potvrđen i program koji će tradicionalno biti vrlo sadržajan pa će tako uz razgledavanje štandova izlagača imati prilike   posjetiti revije frizura i modne revije, a organizirat će se i nagradne igre te prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola. U sklopu sajma, u nedjelju 10. studenog će se održati i okrugli stol na temu strukovnog obrazovanja na kojem će sudionici raspravljati o izazovima kroz koja danas prolaze strukovna zanimanja.

Župan je istaknuo zadovoljstvo dinamikom kojom se odvijaju pripremne aktivnosti naglasivši kako se izlagački prostor dobro popunjava izlagači.
Istaknuo je važnost koju Obrtnički sajam ima za Koprivničko-križevačku županiju, obrtnike i poduzetnike koji svojim radom doprinose cjelokupnom hrvatskom gospodarstvu te pozvao izlagače da se jave u što većem broju kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge.

Ovogodišnji 22. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije će se održati od 8. do 10. studenog  2019. godine, a očekuje se nastup oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Obrtnici i gospodarstvenici na raspolaganju će imati uređen izlagački prostor od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. Za izlagače su osigurane povoljne cijene i odabir pozicije izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, dok će izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Uz župana Korena, sastanku su prisustvovali i županijski pročelnici, predstavnici PORA Razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević i predsjednik križevačkog Gradskog vijeća Marko Katanović, direktor Sajma i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, predstavnici županijske Turističke zajednice te ostali članovi Organizacijskog odbora.

www.sjever.hr/kckzz.hr 11.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.