Now Reading:
Osnovna škola K.Š. Gjalski Zabok nagrađena priznanjem “Otisak srca”
Full Article 2 minutes read

Osnovna škola K.Š. Gjalski Zabok nagrađena priznanjem “Otisak srca”

os zabok

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva povodom obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva organizirala je središnju proslavu Tjedna filantropije u Zadru na Narodnom trgu.

Europski dan filantropije i zakladništva na Narodnom trgu obilježen je predstavljanjem rada zaklada uključenih u Hrvatski forum zaklada “ZaDobro.BIT” kao i interaktivnim programom osmišljenim za djecu i mlade na temu filantropije. U radionicama su sudjelovale predstavnice Osnovne škole K.Š.Gjalskog Marta i Tihana.

U drugom dijelu središnjeg obilježavanja Europskog dana filantropije i zakladništva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj u Hrvatskoj kući filantropije u IMPACT centru u Zadru dodijelile su nagrade „Otisak srca” i „Dobrota nas veže i spaja” osnovnim i srednjim školama za posebni doprinos razvoju volonterstva, filantropije i društvenog angažmana mladih.

Tako je Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog Zabok za volonterski projekt „Obojimo školu dugom „  nagrađena priznanjem  „Otisak srca“ i sa 10.000,00 kn da može provesti akciju u djelo. Sjedalice oko kokota su uređene; a čim vrijeme dozvoli urediti će se i ostali prostor na ulazu škole. U akciji sudjeluju Školski volonterski klub „Gjalski“  sa grupom Malih tehničara.

U Zadru su školu predstavljale učenice Marta Veverec i Tihana Dugorepec sa voditeljicama Jelenom Lisak Šturlan i Ružicom Kotarski, te ravnateljem  škole Tomislavom Polanovićem.

www.sjever.hr/zabok.hr 09.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.