Now Reading:
Grijat će nas zubato sunce, a evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
Full Article 2 minutes read

Grijat će nas zubato sunce, a evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

prognoza

Danas pretežno sunčano, na kopnu je ujutro moguć slab mraz, a osobito po kotlinama te uz rijeke magla. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab. Na Jadranu još ujutro umjerena i jaka bura, na sjevernom dijelu s olujnim udarima, tijekom prijepodneva će postupno slabjeti i okretati na većinom umjeren jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 1 do 5, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije između 8 i 13. Najviša dnevna od 14 do 19, na Jadranu do 22 °C.

U srijedu djelomice sunčano, a u drugom dijelu dana uz promjenljivu naoblaku. U noći na četvrtak i u četvrtak umjereno i pretežno oblačno s kišom i grmljavinom, a u petak djelomice sunčano i uglavnom suho. Na kopnu u srijedu umjeren, u gorju i jak jugozapadnjak, potom vjetar uglavnom slab. Na moru u srijedu umjereno i jako jugo koje će u četvrtak malo oslabjeti, a u petak slab i umjeren sjeverozapadnjak.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će posvuda biti uglavnom povoljne. Zbog toga se kod meteoropata i kroničnih bolesnika ne očekuju tegobe uzrokovane vremenom. Upozoravamo na svježe jutro i adekvatnu zaštitu te preporučamo slojevito odjevanje.

www.sjever.hr/DHMZ 08.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.