Now Reading:
DAN POLICIJE: Položeni vijenci i zapaljene svijeće za šest poginulih zagorskih policajaca u domovinskom ratu
Full Article 2 minutes read

DAN POLICIJE: Položeni vijenci i zapaljene svijeće za šest poginulih zagorskih policajaca u domovinskom ratu

dan policije kzz

Povodom Dana policije, u srijedu, 25. rujna, ispred zgrade PU krapinsko-zagorske u Zaboku, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kraj spomenika šest poginulih policajaca iz Krapinsko-zagorske županije. Počast su im odali načelnik PU krapinsko – zagorske Darko Car, župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, članovi njihovih obitelji, članovi udruga proizašlih iz Domovinskih rata te brojni drugi okupljeni policijski službenici i djelatnici.

Darko Car, načelnik PU krapinsko-zagorske kazao je kako se cijeli tjedan obilježava Dan policije raznim događanjima. “Današnji dan posvećen je obiteljima poginulih policajaca i već tradicionalno, dugi niz godina, susrećemo se s obiteljima, nastojimo biti uz njih i nastojimo im pokazati da ono što su dali članovi njihovih obitelji nikada neće biti zaboravljeno”, rekao je načelnik Car.

“Stanje sigurnosti na području Krapinsko-zagorske županije kao župan izražavam svoje zadovoljstvo sa radom PU krapinsko-zagorske i sa svim službenicima. Prema svim pokazateljima koje smo dobili najmanji broj kaznenih djela je na području krapinsko-zagorske županije i broj riješenih kaznenih djela jedan je od najvećih na području naše županije”, izjavio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar uz čestitke svim policijskim službenicima Dan policije i pohvale za tradiciju da se s obiteljima šest poginulih redarstvenika obilježi taj dan i da se sjetimo njihove žrtve.

m.sopek/sjever.hr 25.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.