Now Reading:
U samo šest dana Milanović dva puta pohodio Varaždinsku županiju! Koji je razlog?
Full Article 3 minutes read

U samo šest dana Milanović dva puta pohodio Varaždinsku županiju! Koji je razlog?

zoran milanović

Građani Varaždinske županije i ovoga će puta velikom većinom glasova podržati SDP-ovog kandidata, ovoga puta Zorana Milanovića na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Naglasila je to u petak predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora u Družbincu kraj Petrijanca, gdje je predsjednički kandidat Milanović imao druženje s građanima pod nazivom “Zašto je važno da predsjednik Republike ima karakter i jasan stav?” Milanović je u Varaždinsku županiju ponovo stigao samo šest dana nakon što je u nedjelju obišao Festival lepoglavske čipke.

Na skupu je brojnim okupljenim mladima poručio da računa na njih i da su upravo zbog njih i njihove budućnosti potrebne promjene. U skladu s nazivom druženja ponovio je da ovoj zemlji treba predsjednik s karakterom i stavom. Dodao je kako je korupcija veliki problem ove zemlje i da će on kao predsjednik napraviti sve da se stvore uvjeti u kojima se na nju neće gledati kao na nešto normalno i uobičajeno kao što je to sada slučaj. Pozvao je na promjene koje donose i nova lica na političkoj sceni. Jedno od njih je svakako i mladi načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je u samo pola mandata u potpunosti promijenio trendove u Općini nabolje.

Mladi načelnik nije se u svojoj izjavi osvrtao na ono što je naslijedio prije dvije godine, kada je nakon višegodišnjeg HDZ-ovog načelnika preuzeo upravljanje općinom, već je kazao kako je unatrag dvije godine realizirano projekata u milijunskim iznosima. Od Milanovića je zatražio da kada preuzme Pantovčak pokrene toliko potrebne promjene da se iskorijeni korupcija i da Hrvatska postane zemlja iz koje mladi neće odlaziti jer su izgubili svaku vjeru i nadu u život u Hrvatskoj.

Kako bi što bolje saznao kako na stanje u Hrvatskoj gledaju upravo mladi, Zoran Milanović se nakon posjeta Petrijancu u Varaždinu sastao s članovima Foruma mladih Varaždina i Varaždinske županije. U društvu predsjednika varaždinskog SDP-a Miroslava Markovića te predsjednika varaždinskog i županijskog foruma mladih Lovre Lukavečkog i Luke Zrinskog iz prve je ruke saznao sve što Forum mladih poduzima kroz stranačke aktivnosti kao i rad Savjeta mladih.

s.kalajdžija/sjever.hr 21.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.