Now Reading:
Varaždin ide na teško gostovanje u Osijek bez Jerteca i Benka
Full Article 2 minutes read

Varaždin ide na teško gostovanje u Osijek bez Jerteca i Benka

NK Varaždin sutra očekuje teško gostovanje u Osijeku koji nakon osam kolu prve HNL drži treće mjesto na tablici i očekuje pobjedu na svom terenu.

Situacija za varaždinskog prvoligaša je još teža s obzirom da će sutra istrčati na gostujući teren bez Darija Jerteca, koji je angažman našao u Australiji, te Leona Benka koji mora propustiti utakmicu zbog tri žuta kartona. Najavljujući susret, trener Varaždina, Borimir Perković, kazao je da je stanka bila dobrodošla i da je dobro iskorištena. Uvjeren je da je momčad sada još bolje pripremljena i u Osijek se ide s velikim očekivanjem. Za Osijek je rekao da je jako dobra ekipa koja želi borbu za sam vrh i borbu za kvalifikacije za Ligu prvaka. Dodao je da momčad ima odlične individualce, ali da se u Osijek ide hrabro s velikim ambicijama.

-Ako odigramo kako treba mogao bi biti dobar rezultat- najavio je trener. Uz spomenuta dva odlaska neće zaigrati ni Tkalčić dok će u sastavu biti Kamerunac Jessie Jensen Guera Djou, dok Mohammad Mehdi Mehdikhani iz Irana još nije spreman za nastup. Za Jerteca je rekao sa će svakako nedostajati ali da momčad ima široki kadar i da će sigurno se naći dostojna zamjena. Trener se ujedno zahvalio Jertecu na svemu što je napravio za momčad te mu poželio sreću u Australiji.

Inače, nakon sedam odigranih kola Osijek se nalazi na trećem mjestu s osvojenih osam bodova dok varaždinski prvoligaš drži posljednje mjesto s tri osvojena boda. Utakmica u Osijeku na rasporedu je sutra s početkom u 16.30 sati. Momčad Varaždina kreće danas na put.

S.Kalajdžija/Sjever.hr

14.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.