Now Reading:
Kruna kampanje RK Ivančice: U Ivanec dolazi legendarni Lino Červar
Full Article 2 minutes read

Kruna kampanje RK Ivančice: U Ivanec dolazi legendarni Lino Červar

Rukometni klub Ivančica Ivanec ove godine je krenuo s kampanjom koja se sastoji od dva projekta. Prvi projekt pod nazivom „I ja želim na rukomet“ posvećen je djeci, a drugi „Treniramo rukomet, a treniramo za život“ posvećen je trenerima.

U sklopu kampanje „I ja želim na rukomet“ predstavnici Rukometnog kluba Ivančica Ivanec proveli su zanimljiv dan u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec i proveli aktivnosti kojima se željelo djeci približiti važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću, a u ovom slučaju rukometom. Osim toga, RK Ivančica je uz donaciju Frodda obradovao malene prvašiće kutijom u kojoj se nalazi potreban pribor za školu. Djeca su također imala priliku fotografirati se s maketama rukometaša, a oni koji tom prilikom nisu uspjeli mogu se fotografirati do kraja tjedna, do kada traju aktivnosti u sklopu kampanje.

Projektom „Treniramo rukomet, a treniramo za život“ želi se naglasiti uloga i utjecaj trenera u odgoju i odrastanju djeteta, kao i izgradnji njihovog karaktera kroz igru i treninge.

Kruna cijele kampanje i približavanja rukometa djeci je dolazak izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara, koji daje podršku spomenutim projektima, u dvoranu Srednje škole Ivanec u subotu 14. rujna s početkom u 16.30 sati, kada počinje program svečanog otvaranja nove rukometne sezone. Ujedno će se igrati 1. kolo 2. HRL Sjever, a snage će odmjeriti RK Ivančica Ivanec i MRK Sesvete 2. Također u programu sudjeluju djevojke iz Cheerleading kluba Bravo iz Varaždina.
U sklopu programa dodijelit će se nagrada sretnoj dobitnici koju su RK Ivančica Ivanec i Hotel Trakošćan nagradili Wellness&SPA danom u Hotelu Trakošćan, a pripremljene su i dvije zanimljive i vrijedne tombole za posjetitelje.

Pozivaju se svi zainteresirani građani da dođu u dvoranu Srednje škole Ivanec na druženje s Linom, a imat će priliku i doznati zašto bi bilo dobro da se baš njihovo dijete počne baviti jednim od najpopularnijih sportova te zašto je trener važan u emocionalnom i socijalnom razvoju djece.

www.sjever.hr

12.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.