Now Reading:
UŽIVAJTE U LIJEPOM VREMENU: Kiše zasada nema na vidiku do idućeg tjedna
Full Article 2 minutes read

UŽIVAJTE U LIJEPOM VREMENU: Kiše zasada nema na vidiku do idućeg tjedna

prognoza

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a slijedi nam malo dulje razdoblje lijepog vremena, točnije razdoblje bez padalina gdje su mogući tek pokoji dani s nešto više oblaka. Kiše nema na vidiku sve do slijedećeg tjedna ali da je ljeto na izmaku govore i temperature koje će se najčešće kretati između 20 i 25 stupnjeva.

Danas nas na sjeveru Hrvatske očekuje pretežno sunčano, a povremeno umjerena naoblaka. U unutrašnjosti će ujutro mjestimice biti magle. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni. Na Jadranu ujutro te ponovno navečer ponegdje umjerena bura, a danju sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25, u Dalmaciji i do 28 °C.

Sutra djelomice, na sjevernom Jadranu i pretežno sunčano. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. U Dalmaciji uz promjenjivu naoblaku lokalno može pasti malo kiše ili pljusak, osobito krajem dana. Vjetar većinom slab, na Jadranu slaba do umjerena bura, podno Velebita moguće i jaka. Najniža temperatura 9 do 15, na Jadranu između 16 i 21 °C. Najviša dnevna većino od 22 do 27, a duž obale i na otocima od 26 do 30 °C.

www.sjever.hr/DHMZ 10.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.