Now Reading:
Ove subote svi u atrij Županijske palače na ‘Varaždinsku štruklijadu’ – prvu ovakvu manifestaciju
Full Article 2 minutes read

Ove subote svi u atrij Županijske palače na ‘Varaždinsku štruklijadu’ – prvu ovakvu manifestaciju

U sklopu Dana Varaždinske županije po prvi će se održati manifestacija pod nazivom “Varaždinska štruklijada” na kojoj će posjetitelji moći probati različite vrste štrukli – od slatkih, s različitim nadjevima, do slanih, od pečenih do kuhanih.

Program koji očekuje građane ove subote 14. rujna, na konferenciji za medije najavila je savjetnica župana Natalija Martinčević, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj dr.sc. Dragutin Vincek, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini te predstavnici Udruge kuhara Varaždinske županije, Udruge Hajdina, Udruge žena Općine Vidovec, Udruge žena Trnovečko srce, Udruge Biserna dolina, Udruga žena Kaštelanec, restorana Minerva te hotela Varaždin i hotela Turist.

-Odlučili smo krenuti s jednom potpuno novom manifestacijom, a to je ‘Varaždinska štruklijada’ U ove dvije godine mi smo zaista uložili puno truda u promoviranje i brendiranje naših domaćih proizvoda i OPG-a, gatronomije i kulturno-tradicijske baštine a u svemu tome štrukli su nezaobilazan segment i smatramo da im treba posvetiti posebnu pažnju jer je to zaista svima fino što potvrđuju i brojni iznozemni gosti koji posjećuju našu županiju. Ova manifestacija je možda najbolji trenutak za to tako da će u subotu u atriju od 9 sati pa dok se štrukli ne prodaju građani imati priliku degustirati štrukle i kupiti ih po promotivnim cijenama, a biti će i zabavni program – pozvala je sve građane Martinčević.

sjever.hr

10.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.