Now Reading:
Čestitka župana Darka Korena povodom početka nove školske godine
Full Article 3 minutes read

Čestitka župana Darka Korena povodom početka nove školske godine

djeca

Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, dragi roditelji,

Na početku nove školske godine, u kojoj Vas očekuju novi životni izazovi i znanja koja ćete vjerujem uspješno i s velikim zadovoljstvom usvojiti, želim Vam u svoje ime i u ime svojih suradnika poželjeti sreću i uspjeh u savladavanju svih zadataka koji stoje pred Vama i Vašim obiteljima.

Veliku ulogu u stjecanju novih znanja će imati učiteljice i učitelji koji će usmjeravati Vaš daljnji razvoj i vještine, a neizmjernu podršku savjetima i ljubavlju pružit će Vam i roditelji koji će biti ohrabrenje na svakom koraku Vašeg životnog puta. Na Vama je dragi učenici da povjerenje opravdate svojim zalaganjem i radom te se hrabro suočite s novim obavezama pokazujući svoju kreativnost, požrtvovnost i upornost koja će Vam osigurati svijetlu budućnost.

Danas u školske klupe po prvi puta sjedaju naši najmlađi školarci pa tom prilikom posebnu dobrodošlicu želim svim prvašićima koji započinju novu životnu priču koje će se s veseljem prisjećati, a na svima nama je da im savjetom i podrškom prve školske korake učinimo što ljepšima.

Posebno apeliram na sigurnost djece te pozivam sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i poštuju znakove te pažljivom vožnjom u blizini škola vode brigu o našim najmlađima.

Moderno, razvijeno društvo u kojem vlada jednakost prilika počiva na temeljima kvalitetnog obrazovnog sustava kojeg nastojimo svi zajedno izgraditi. Upravo zbog toga Koprivničko-križevačka županija kao jedan od glavnih prioriteta zagovara konstantno ulaganje u školstvo i obrazovanje kroz brojne investicije, projekte i programe na dobrobit svih dionika kako bi materijalni uvjeti u školama dosegli najvišu razinu.

Dostupnost obrazovanja i jedak razvoj svih naših škola garancija je rasta cjelokupnog hrvatskog društva kojem dragi učenici i Vi marljivim radom i zalaganjem kroz nastavne aktivnosti dajete velik obol i postajete temelj budućnosti.

Svima Vama želim školsku godinu punu zadovoljstva, zdravlja, kreativnosti i marljivosti te sam uvjeren kako uspjeh neće izostati,

župan Darko Koren

www.sjever.hr/kckzz 10.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.