Now Reading:
Našli mu 4,6 grama amfetamina, pa napao policajca
Full Article 1 minutes read

Našli mu 4,6 grama amfetamina, pa napao policajca

droga

U petak, 6. rujna 2019. godine, u 4 sata i 32 minute u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske zatekli su 21-godišnjeg mladića kako leži na tlu, javlja PU međimurska.

U namjeri da pomognu mladiću te s ciljem zaštite života, policijski službenici odlučili su ga prevesti službenim vozilom do mjesta stanovanja. Tijekom prijevoza u jednom trenutku mladić je počeo pogrdnim riječima vrijeđati policijske službenike te je ujedno na jednog od njih i fizički nasrnuo. Nakon toga mladić je uz primjenu sredstava prisile svladan i uhićen te priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu. Ujedno, pregledom kod mladića pronađen je PVC smotuljak ispunjen s 4,6 grama droge amfetamin.

Zbog napada na službenu osobu protiv 21-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kao i optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel) zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Input your search keywords and press Enter.